Coachpraktijk-Vlinders                     

 creatieve  coaching & healing praktijk

Metamorfose massage

Deze zachte helende massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog, hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

Tijdens de Metamorfose massage worden handenvoeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen.

Een Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

 

Voor wie is de Metamorfose Massage geschikt?

 Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenenkinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschapsgerelateerde klachten, spanningen,

bij drukke kinderen (ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken.
 

Door de Metamorfose massage toe te passen kun je ervaren dat er meer is dan wat we kunnen zien, meer dan wat wetenschappelijk te verklaren is. Je kunt ervaren dat er ook een "innerlijke" kant is.

 

De metamorfose massage helpt vooral bij de volgende punten;

  • stress gerelateerde en zwangerschap gerelateerde klachten
  • spanning
  • drukke kinderen ADHD Autisme
  • Terminaal zieken