Coachpraktijk-Vlinders                     

 Creatieve  Coaching & Healing Sessies

Healing sessies

 

 

Wat zijn energetische sessies

Naast het stukje coaching heb ik ook de mogelijkheid gekregen om jou op lichamelijk niveau te begeleiden, via energetische sessies.

 

Ik mag dat doen in de vorm van Healing - Vlinders

Het is mij gegeven en de manier waarop ik dit doe is uniek voor mij en zeker ook uniek voor de ontvanger. Door de verbinding met jou en jouw energetisch energiestroom mag ik bij jou de blokkades vrij maken waardoor je fysieke lichaam stagneert of pijn of klachten ongemakken geeft.

Door het in je energetische energiestroom te herstellen zal je merken dat of direct de pijn weg of steeds minder wordt- is, of dat je steeds meer rust ervaart het niet meer zo hectisch is binnen in jou.

Dat hierbij ook je gedrag denken en doen gaat veranderen

Welke vormen van behandelingen vind je binnen de praktijk

Uitleg over deze methodes lees je in de desbetreffende pagina's via keuze menu of door op de naam te klikken.

 

 Tijdens mijn behandel sessies stem ik mij af met mijn zelfhelend vermogen en de bron, waardoor ik contact kan leggen met uw zelfhelend vermogen. Waardoor eventuele blokkades boven komen, en de mogelijkheid geboden wordt hier een eersteaanzet tot verandering in aan te brengen.
Wanneer eventuele blokkades worden opgeheft doordat we ze verewijderen ontstaat er een mogelijkheid om lichamelijke ongemakken en ziektes te verwijderen of te verminderen.

Het is belangrijk te beseffen dat ik U of uw naaste niet kan genezen. Dat kan alleen U zelf door bereid te zijn om aan uw zelf te willen werken, door uit Uw confortzone te gaan, door jezelf werkelijk te leren kennen. En de verantwoordelijkheid te nemen voor Uw leven.


Ik help graag u op weg door u of uw naaste hierin te begeleiden. Ik stel een behandelplan op en dan gaan we samen op naar een helende reis naar jezelf


 

 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info