Coachpraktijk-Vlinders              Naturel Healing &  Wellness                                            

 creatieve energetische coaching & massage praktijk

Holistische energetische healing 

 

Iedereen kampt wel eens met problemen. Soms zijn deze problemen voor jou zo belangrijk of kom je zelf niet tot een goede oplossing waardoor je hulp wilt inschakelen. Holistische energetische healing kan hierbij helpen. Bij Coachpraktijk-Vlinders sta ik klaar voor al jouw hulpvragen en worden geen ingewikkelde vragen gesteld, maar wordt er meteen to the point gekomen. Vaak zijn slechts enkele sessies nodig om met holistische energetische healing tot verandering te komen. Wil je meer weten over wat het is en bij welke problemen en klachten ik jou kan helpen? Dan lees je meer op de website of kan je eenvoudig contact met mij opnemen hierover. 

Wat is holistische energetische healing? 

Holistische energetische healing is al zo oud als de mensheid en wordt door verschillende culturen gebruikt. De naam van de therapie bestaat uit drie woorden die door ze te begrijpen veel zeggen over de inhoud van de therapie. Het eerste woord is holistisch. Holistisch houdt in dat de mens altijd bekeken wordt vanuit een geheel van het mentaal, emotioneel en fysieke niveau. We houden ons dan ook met al deze aspecten bezig tijdens de holistische energetische healing. Energetisch betekent dat er levensenergie door ons lichaam stroomt, maar dat deze kanalen soms geblokkeerd raken door nare ervaringen die we meemaken. Om deze blokkades te deblokkeren wordt er gebruik gemaakt van healing, ofwel het afstemmen op jouw energie en het helpen om evenwicht te hervinden en bewaren. Kortom zorgt holistische energetische healing ervoor dat in jouw lichaam de levensenergie weer vloeiend kan stromen, waardoor jij je beter, fitter en vrolijker voelt. 

Waar kan ik jou bij helpen?

Holistische energetische healing kan ingezet worden bij een zeer grote diversiteit aan klachten. Ik kan dan ook ondersteunen wanneer je daadwerkelijk niet goed in je vel zit, maar ook wanneer je gewoonweg meer positieve energie wilt ervaren. Samen kijken wij of deze behandeling de juiste keuze voor jou is of dat één van de andere methodes beter bij jouw persoonlijkheid of je klacht past. Zo kan ik ook coaching bieden of verschillende soorten massages geven.  

Wat jouw probleem of klacht ook is, jouw situatie en jouw persoonlijkheid vragen om een unieke aanpak. Samen gaan wij dan ook op zoek naar de blokkades en zorgen voor een plan en pad op maat om hier verandering in te brengen. Kortom zorg ik ervoor dat jij van jouw klacht naar jouw kracht kunt groeien.

Meer weten over mijn werkwijze?

 

Het is zeer begrijpelijk wanneer je nog vragen hebt over de werkwijze of over mij als persoon. Natuurlijk kan je dan ook eenvoudig contact opnemen, zodat je antwoord krijgt op al jouw vragen. Ik vind het belangrijk dat jij, wanneer je holistische energetische healing overweegt, weet wat je mag verwachten van mij en mijn behandelingen.

Je kunt mij dan ook bereiken via het telefoonnummer 030-6889197/0627363812 of door te mailen naar info@coachpraktijk-vlinders.nl. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk jouw vragen om zo de eerste stap naar het vinden van jouw innerlijke kracht te kunnen maken.