Coachpraktijk-Vlinders                     

 creatieve  coaching & healing praktijk

Energetische Massage

 

Niet alleen bij fysieke, maar juist ook bij psychische problemen en klachten kan een energetische massage goed helpen. Bij Coachpraktijk-Vlinders ervaar ik dagelijks hoe jouw lichaam en geest met elkaar in connectie staan en hoe diverse vormen van massages kunnen helpen bij het maken van stappen op weg naar positieve energie en geluk. Natuurlijk moet de vorm van de therapie passen bij jouw persoonlijkheid en de klachten die je ervaart. Daarom kan je bij mij terecht voor vele soorten therapieën en help ik met onder andere de massage,  op een prettige manier.

Hoe massage helpt

Iedereen heeft wel eens een periode in zijn of haar leven waarin het minder prettig loopt dan eigenlijk gewenst. Je zit bijvoorbeeld niet prettig in je vel of hebt wellicht minder positieve energie om te genieten van de leuke dingen in jouw leven. Dat dit gevoeld wordt is logisch en totaal niet vreemd, maar natuurlijk wel erg ongewenst. Daarom help ik met onder andere diverse vormen van massage, IJsselstein en de inwoners in de omgeving hiervan bij het hervinden van innerlijke rust en het maken van stappen wanneer jij je een periode onprettig voelt. 

Dat massage kan helpen om psychische ongemakken te overwinnen is niet vreemd. Voor de connectie tussen lichaam en geest is zelfs het Griekse woord HOLOS ontstaan. Het begrijpen van deze connectie is echter lastiger en alleen jij kan ervaren hoe deze connectie voor jouw werkt. Dat kan bijvoorbeeld doordat ik met een massage, IJsselstein en de inwoners bewust maak van de verborgen taal van jouw lichaam.

De therapieën van Coachpraktijk-Vlinders

Ieder mens is uniek en daarom is het belangrijk dat ook de therapie, waarmee ongemakken worden aangepakt, aansluit op jouw persoonlijkheid. Dat is ook de reden dat ik niet met één soort massage probeer te helpen, maar juist kijken naar jouw unieke eigenschappen om een zo goed mogelijk resultaat te bewerkstelligen. Zo bied ik verschillende massages aan, van een ontspanningsmassage tot aan holistische energetische massages waarbij energieblokkades worden opgespoord en de doorstroom van levensenergie verbetert.

Natuurlijk kan het zijn dat een massage voor jouw minder geschikt lijkt. Wanneer het voor jouw echter toch van belang is dat de therapie rekening houdt met de connectie tussen lichaam en geest kan je ook bij mij terecht voor andere therapievormen zoals Reiki en mindfulness. Samen vinden wij altijd de weg van klacht naar kracht.  

Stel mij jouw vraag

 

Veel mensen vinden therapie een grote stap of vinden het spannend om dit persoonlijke groeiproces aan te gaan. Wil jij weten hoe mijn massage,  al heeft geholpen en of ik ook voor jouw klachten wat kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel graag meer over de methoden en vertel graag of ik ook jou kan helpen een stap te maken naar een positiever en energieker leven. Je kunt mij dan ook eenvoudig bereiken via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@coachpraktijk-vlinders.nl of door te bellen naar 030-6889197. Of 0627363812