Coachpraktijk-Vlinders                     

 creatieve  coaching & healing praktijk

Massage therapie werkwijze

Als je bij mij in de praktijk komt neem je even de tijd voor jezelf. Ik masseer jou met aandacht en vraag je met aandacht bij jezelf te zijn. Ik nodig je vooral uit om te voelen hoe het nu is zonder oordeel. Zonder dat je het hoeft te veranderen, ook al is dat soms lastig.
In massage kan er iets bij jou aangeraakt worden, dit kan puur fysiek zijn maar er kan ook een gevoel of emotie op een diepere laag geraakt worden. Dan is er ruimte om daar bij stil te staan

Werkwijze;

Elke behandeling begint met een kort voorgesprek waarin we bespreken hoe het met je is wat jou naar mij heeft gebracht wat je graag zou willen en wat je verwachtingen zijn. Als we dat duidelijk hebben maken we daar een hulpvraag van en de belemmerende beperking zetten we om in de positieve zin alsof het al is gebeurd. Omdenken!!

Wanneer we dat hebben uitgesproken doen we een kleuren test om te zien welke emoties op welke situatie zitten en op welke energie centrales zodat we daarna een behandelplan kunnen opstellen. Al bij het zien van de uitslag van deze test gebeurd er al iets bij jou binnenin. Je gaat het zelf ervaren hoe het voelt door met mij samen het chakra pad te lopen. het krijgt een duidelijk beeld van wat er gaande is en er komt ruimte om de emotie te voelen. Zodra je contact maakt met die energiecentrale zal je merken dat er iets met jou gebeurd.
Hierdoor wordt duidelijk waar nu op dit moment de meeste hulp nodig is en daar pas ik een massage op aan.

Het traject;

Je kan natuurlijk voor 1 sessie komen, maar vaak is het aan te raden om afhankelijk van de vraag / klacht waarmee je komt. Een traject van min. 3 tot 5 sessies af te spreken

Wanneer massage therapie;

  • Als je verlangt naar meer voelen en minder denken
  • Als je fysieke klachten hebt
  • Als je last hebt van spanningsklachten, slapeloosheid, depressie, burn-out
  • Als ondersteuning in een moeilijke periode in je leven die extra aandacht vereist.
  • Als ondersteuning of aanvulling bij behandeling van een psychotherapeut / psycholoog
  • Als je het gewoon prettig vindt om gemasseerd te worden
  • Als je aandacht wil geven aan jezelf en je lichaam.

 

Holistische energetische healing

 

 

Iedereen kampt wel eens met problemen. Soms zijn deze problemen voor jou zo belangrijk of kom je zelf niet tot een goede oplossing waardoor je hulp wilt inschakelen. Holistische energetische healing kan hierbij helpen. Bij Coachpraktijk-Vlinders sta ik klaar voor al jouw hulpvragen en worden geen ingewikkelde vragen gesteld, maar wordt er meteen to the point gekomen. Vaak zijn slechts enkele sessies nodig om met holistische energetische healing tot verandering te komen. Wil je meer weten over wat het is en bij welke problemen en klachten ik jou kan helpen? Dan lees je meer op de website of kan je eenvoudig contact met mij opnemen hierover. 

Wat is holistische energetische healing? 

 

Holistische energetische healing is al zo oud als de mensheid en wordt door verschillende culturen gebruikt. De naam van de therapie bestaat uit drie woorden die door ze te begrijpen veel zeggen over de inhoud van de therapie. Het eerste woord is holistisch. Holistisch houdt in dat de mens altijd bekeken wordt vanuit een geheel van het mentaal, emotioneel en fysieke niveau. We houden ons dan ook met al deze aspecten bezig tijdens de holistische energetische healing. Energetisch betekent dat er levensenergie door ons lichaam stroomt, maar dat deze kanalen soms geblokkeerd raken door nare ervaringen die we meemaken. Om deze blokkades te deblokkeren wordt er gebruik gemaakt van healing, ofwel het afstemmen op jouw energie en het helpen om evenwicht te hervinden en bewaren. Kortom zorgt holistische energetische healing ervoor dat in jouw lichaam de levensenergie weer vloeiend kan stromen, waardoor jij je beter, fitter en vrolijker voelt. 

Waar kan ik jou bij helpen?

Holistische energetische healing kan ingezet worden bij een zeer grote diversiteit aan klachten. Ik kan dan ook ondersteunen wanneer je daadwerkelijk niet goed in je vel zit, maar ook wanneer je gewoonweg meer positieve energie wilt ervaren. Samen kijken wij of deze behandeling de juiste keuze voor jou is of dat één van de andere methodes beter bij jouw persoonlijkheid of je klacht past. Zo kan ik ook coaching bieden of verschillende soorten massages geven.  

Wat jouw probleem of klacht ook is, jouw situatie en jouw persoonlijkheid vragen om een unieke aanpak. Samen gaan wij dan ook op zoek naar de blokkades en zorgen voor een plan en pad op maat om hier verandering in te brengen. Kortom zorg ik ervoor dat jij van jouw klacht naar jouw kracht kunt groeien.

Meer weten over mijn werkwijze?

 

Het is zeer begrijpelijk wanneer je nog vragen hebt over de werkwijze of over mij als persoon. Natuurlijk kan je dan ook eenvoudig contact opnemen, zodat je antwoord krijgt op al jouw vragen. Ik vind het belangrijk dat jij, wanneer je holistische energetische healing overweegt, weet wat je mag verwachten van mij en mijn behandelingen.  Boek dan een kennismakingsgesprek

Je kunt mij  ook bereiken via het telefoonnummer 06-27363812 of door te mailen naar info@coachpraktijk-vlinders.nl. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk jouw vragen om zo de eerste stap naar het vinden van jouw innerlijke kracht te kunnen maken. 

 

 

Online afspraak maken.