Coachpraktijk-Vlinders                     

 creatieve  coaching & healing praktijk

Natural Healing & Wellness

 Overzicht van wat U op dit gebied kan verwachten

 

Reiki

 Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het zet het lichaam aan tot zelfgenezing zodat het fysieke en het emotionele weer in balans kunnen komen. Het vermindert pijn, ontspant, geeft energie, of juist rust, en kan aanzetten tot beslissingen. Reiki werkt nog door ook al is de behandeling voorbij.

De energie wordt doorgeven middels handoplegging op het lichaam. Zijn de handen neergelegd dan komt de verbinding tot stand en kan de energie stromen. Deze energie mag ik doorgeven, ik ben alleen het kanaal waar het doorheen stroomt.

 

Chakra Massage;

Een Chakra massage kan helpen om de geblokkeerde chakra's te herstellen. De werking van elk chakra is specifiek en een belangrijk onderdeel van het hele systeem. Een chakra kan geblokkeerd of verstoord raken door bijvoorbeeld een slechte ervaring – een trauma.

Een verstoring in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem – en dus ook voor je welzijn -, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.

Metamorfose Massage;

Een Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

 Energetische Hoofdmassage;

Een energetische hoofdmassage kan helpen bij losmaken van blokkades in spieren en je energetische stromingen. Zoals je meridianen en chakra's. Je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijden.

Vlindermassage;

Vlindermassage is een eenvoudige, zachte, subtiele massage van de rug, die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten.
Daardoor is het ook een ideaal middel voor allerlei kwaaltjes.

Ontspanning massage;

Door de ontspannende werking die van deze massage uitgaat, wordt de spanning in de spieren weggenomen en het stressniveau in lichaam en geest verminderd.
Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.
Tijdens de massage worden langzame glijdende bewegingen gemaakt, met de bloedstroom mee. De bedoeling is de blokkades wegkneden en de bloedcirculatie stimuleren.

 

The way of live

Uit je doen modus in je zijn modus bewustwording van het hier en nu >>> Niet toen, Niet dan Maar nu op dit moment!!!!
Van beperkende gedachten > naar helpende gedachten, acceptatie en je zelf helpen het dragelijk te maken

Balanssteen;

~ meer balans
~antistraling
~ geaard zijn
~betere concentratie
~in je kracht komen
~ 12 kleuren
~prachtig sieraad

Samen op pad naar een beter dragelijker leven.