Coachpraktijk-Vlinders  Naturel Healing & Wellness                                     

creatieve energetische coaching & massage praktijk

Kindercoach IJsselstein

Vindt jouw zoon of dochter ook vaak iets spannend? Voelt hij of zij zich weleens verdrietig? Of wordt je kind soms heel erg boos? Je bent echt niet de enige en er is zeker wat aan te doen. Zo kan een kindercoach IJsselstein en de ouders en kinderen die hier wonen helpen om weer blij en gelukkig te zijn. Bij Coachpraktijk-Vlinders helpt de kindercoach IJsselstein en de inwoners op een manier die past bij het kind en de ouders. Ik begrijp goed dat het machteloze gevoel dat je als ouder kunt hebben wanneer je kind niet goed in zijn of haar vel zit ook op jouw eigen welzijn zijn weerslag kent en heb dan ook veel oog voor jouw wensen en persoonlijkheid.

Wat doe je bij een kindercoach IJsselstein?

Houd je van knippen en plakken? Dan maken we samen een mooi kunstwerk om uit te zoeken wat er speelt. Vind je lezen of praten met een handpop juist fijn? Dan gebruiken we die toch om jouw verhaal te vertellen? Samen gaan wij op pad om uit te zoeken wat er in jouw leven speelt, zodat we uit kunnen vinden waarom je niet lekker in je vel zit, maar ook wat jij al heel goed kan. Alles wat wij uitvinden gebruiken we om samen te leren hoe jij zelf je problemen op kunt lossen. Op deze manier kan de kindercoach IJsselstein en alle kinderen die hier wonen helpen, omdat we altijd samen zoeken naar een oplossing die past bij jou.  

Informatie en therapie voor ouders

Als ouder zijnde is niets vervelender dan je kind te zien worstelen met problemen. Toch is het niet gek en horen deze gevoelens er in zekere mate bij. Ik kom jou dan ook te hulp wanneer het lastig wordt, met specialistische kennis en veel ervaring. Voordat het kind bij mij op gesprek komt ontvang ik graag veel informatie van de ouders, omdat zij het kind als beste kennen en het gedrag het meeste zien. In de behandeling met het kind zal ik regelmatig contact hebben met de ouders, zodat jullie weten hoe het gaat, wat er al bereikt is en hoe lang de behandeling nog moet voortduren. Natuurlijk geef ik ook praktische tips mee, zodat het ook thuis eenvoudiger wordt om samen tot oplossingen te komen wanneer jouw kind tegen problemen aanloopt. Op deze manier helpt de therapeut of kindercoach IJsselstein en de inwoners allen op een fijne manier te kunnen functioneren, van therapie voor het kind tot massages of mindfulness voor volwassenen.  

Meer weten over mijn mogelijkheden?

Ik vind het van groot belang dat iedereen zich zo prettig mogelijk voelt en ik dus ook als een kindercoach IJsselstein en omstreken kan ondersteunen in het vinden van balans tussen lichaam en geest. Wil je meer weten over hoe ik als kindercoach IJsselstein helpt? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben eenvoudig te bereiken via info@coachpraktijk-vlinders.nl, het contactformulier dat je op de website vindt of door te bellen naar 030-6889197. In het contact sta ik open voor alle vragen die jij hebt en zal ik dan ook zo goed mogelijk deze vragen proberen te beantwoorden zodat jouw verwachtingen van mijn praktijk helder zijn.