Coachpraktijk-Vlinders                     

 Creatieve  Coaching & Healing Sessies

Reiki Behandeling

De Reiki behandelingen zijn nog niet van start
Ik Heb nu de opleiding reiki 1 afgerond en mag ik de reiki  gaan geven vanaf 6-4-2016. 

Daarna zal ik me verder opleiden tot reiki 2 na een periode van behandelingen.
En zal de inwijdingen voor de GOLD Reiki tot mij nemen.

 

 


Wat kan u verwachten;

Wanneer U zich aanmeld voor een reiki behandeling
En U komt de eerste keer starten we eerst met een kort voor gesprekje,
hieruit leidt ik af wat er nodig is en zal dan een voorstel doen van behandel plan.

Dit kan zijn

Gedeeltelijke reiki behandeling wanneer er alleen sprake is van plaatselijke pijnklachten
Die U nu tot last zijn waardoor U minder goed kan functioneren, U uit Uw slaap houden, het Uw stemming beïnvloedt. U zit even niet lekker in U vel.
Deze behandeling vindt zittend plaats U neemt plaats in de stoel met alleen U schoenen uit. Waarna de behandeling begint en duurt meestal zo'n 15 min.

Korte reiki behandeling zittend wanneer er algemene klachten zijn, of wanneer er sprake is van meerdere pijnklachten, uit balans bent gauw geraakt bent, wanneer het hele lichaam een boost kan gebruiken.
kan U gebruik maken van een korte totale behandeling waar voor en achter tegelijk wordt behandelt. Deze vorm kunnen we inzetten wanneer er nog wel de rust en ontspanning wordt ervaren maar dat Uw lichaam even een boost nodig heeft om weer in balans te komen.
Terug in Uw eigen kracht, een zetje in de goede richting om het verder weer zelf te kunnen doen.
Ook deze behandeling vindt zittend plaats, U neemt plaats in de stoel met alleen de schoenen uit. Waarna de behandeling van voor en achter tegelijk begint en duurt meestal zo'n 30 min.

Volledige reiki behandeling Liggend wanneer er meer mee speelt U zich niet kan ontspannen een druk en haastig leven heeft de rust momenten op de dag ontbreken, allerlei klachten opspelen. U totaal uit balans bent, er lastige situaties zijn waar U geen controle meer op heb die U negatief beïnvloeden. Even het rust moment van de dag nodig hebt om volledig te kunnen opladen. Dan neemt U liggend plaats op de behandelstoel met alleen de schoenen uit.
En nemen we de tijd om de totale ontspanning te ervaren wat reiki met je doet. We behandelen eerst de voorkant waarna U zich omdraait en de achterkant wordt meegenomen.
Zo'n behandeling duurt 60 min.

 

Wanneer er meer mee speelt  zoals genoemd bij de volledige behandeling. Kan ik U een voorstel doen om een combinatie te maken en te gaan voor een

Therapeutisch begeleidingstraject;


Dat houdt in dat ik voor U een behandel plan opstel waar ik gebruik ga maken van mijn expertise op breder vlak. We maken dan bv een combinatie van Reiki en Coaching
De reiki heft de blokkades in U lichaam op en geeft U de rust en ontspanning het laat ook weer uw levensenergie stromen. Het ontwikkelt Uw intuïtie waar U weer profijt van heeft bij de coaching en in Uw dagelijks leven.  
En met de coaching in creativiteit laten Uw handen het verhaal zien wat er nu werkelijk aangekeken mag worden, U krijgt Uw situatie in beeld en kom tot inzicht. Door ermee te gaan werken wordt het voelbaar en gaat het leven U kan werkelijk het verschil gaan maken tussen negatief en positief. Door hiermee in coaching bezig te zijn gaat U tot oplossingen komen het zet Uw denken om en U zal nu zelf makkelijker de situatie kunnen aangaan.

Hoe we dit in het behandelplan inpassen gaan we samen bespreken
Hiervoor heb ik combinatie pakketten gemaakt > zie de tarieven.

 

Wat ik doe tijdens Reiki behandeling

Is puur en alleen het door geven van de energie, die ik mag ontvangen en doorgeven aan die het zo nodig hebben. Ik kom achter en naast U zitten tijdens de behandeling en het enige wat ik doe is mijn handen op bepaalde plaatsen leggen of op het lichaam of er boven dit kan U zelf aangeven wat voor U het fijnst is. Ik behandel dan de chakra gebieden die uitbalans zijn geraakt, ik geef ze weer de energie om U weer in Uw eigen kracht terug te zetten. De werking gaat gewoon door Uw kleren heen het is misschien wel fijner om makkelijke kleding te dragen zodat U prettig ligt of zit en U niets in de weg zit om tot totale ontspanning te komen. Om tot de gehele rust te komen kan U Uw ogen gesloten houden tijdens de behandeling maar hoeft niet.

Wat merkt U van de behandeling

Dat is per persoon verschillend Ik kan U niet exact zeggen wat U voelt.
Het kan verschillen in warmte tot hitte, koude, kriebelen tot prikkeling, borrelende darmen stekende en trekkende pijn.
Maar wat U ook voelt of helemaal niets voelt de Reiki doet altijd zijn werk.

 

Na de behandeling

Is er een moment van nabespreken en staat er een glaasje water voor U klaar
Ik raad U aan om Uw rust te nemen en voldoende te drinken dit is belangrijk om alle afvalstoffen die vrijgekomen zijn door de behandeling weer af te voeren.
Eén Reiki behandeling zet al iets in gang, maar het is raadzaam om zeker wanneer U echt effect wil hebben meerdere afspraken te maken. De eerste drie kort achter elkaar en daarna kunnen er nog onderhoudsbehandelingen volgen met wat langere tussenpozen.

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info