Coachpraktijk-Vlinders              Naturel Healing &  Wellness                                            

 creatieve energetische coaching & massage praktijk

Massage therapie werkwijze

Als je bij mij in de praktijk komt neem je even de tijd voor jezelf. Ik masseer jou met aandacht en vraag je met aandacht bij jezelf te zijn. Ik nodig je vooral uit om te voelen hoe het nu is zonder oordeel. Zonder dat je het hoeft te veranderen, ook al is dat soms lastig.
In massage kan er iets bij jou aangeraakt worden, dit kan puur fysiek zijn maar er kan ook een gevoel of emotie op een diepere laag geraakt worden. Dan is er ruimte om daar bij stil te staan

Werkwijze;

Elke behandeling begint met een kort voorgesprek waarin we bespreken hoe het met je is wat jou naar mij heeft gebracht wat je graag zou willen en wat je verwachtingen zijn. Als we dat duidelijk hebben maken we daar een hulpvraag van en de belemmerende beperking zetten we om in de positieve zin alsof het al is gebeurd. Omdenken!!

Wanneer we dat hebben uitgesproken doen we een kleuren test om te zien welke emoties op welke situatie zitten en op welke energie centrales zodat we daarna een behandelplan kunnen opstellen. Al bij het zien van de uitslag van deze test gebeurd er al iets bij jou binnenin. Je gaat het zelf ervaren hoe het voelt door met mij samen het chakra pad te lopen. het krijgt een duidelijk beeld van wat er gaande is en er komt ruimte om de emotie te voelen. Zodra je contact maakt met die energiecentrale zal je merken dat er iets met jou gebeurd.
Hierdoor wordt duidelijk waar nu op dit moment de meeste hulp nodig is en daar pas ik een massage op aan.

Het traject;

Je kan natuurlijk voor 1 sessie komen, maar vaak is het aan te raden om afhankelijk van de vraag / klacht waarmee je komt. Een traject van min. 3 tot 5 sessies af te spreken

Wanneer massage therapie;

  • Als je verlangt naar meer voelen en minder denken
  • Als je fysieke klachten hebt
  • Als je last hebt van spanningsklachten, slapeloosheid, depressie, burn-out
  • Als ondersteuning in een moeilijke periode in je leven die extra aandacht vereist.
  • Als ondersteuning of aanvulling bij behandeling van een psychotherapeut / psycholoog
  • Als je het gewoon prettig vindt om gemasseerd te worden
  • Als je aandacht wil geven aan jezelf en je lichaam.

 

Voor het maken van een afspraak kan je me bellen of mailen.