Coachpraktijk-Vlinders              Naturel Healing &  Wellness                                            

 creatieve energetische coaching & massage praktijk

Mindfulness & Relaxercise


Heb jij een gestrest leven, heb je een baan wat veel stress oplevert, en kan je het niet laten afglijden wanneer je thuis ben

 Herken jij je hierin dan is dit iets voor jou!!

 

 

Mindfulness en Relaxercise wat houdt dat in?

Wanneer jij last hebt van stress en spanningen, chronische pijnklachten of vermoeidheid, misschien zelfs wel angstsyndromen  ( wat spanning geeft in het lichaam). Je het moeilijk vind om de ontspanning terug te brengen wanneer je weer thuis bent (in een veilige omgeving bent). En daar lichamelijke klachten uit ontstaan, die na behandeling op zijn tijd weer terug komen en het chronisch gaat worden je in een chronische vermoeidheid terecht komt, en je energie verliest.

Dan is het programma mindfulness (Bewustwording) en relaxercise (ontspanning)wat voor jou.

Wat kan ik voor je betekenen

De oorzaak is al bekend maar je hebt er geen vat /grip meer op, de situatie loopt uit de hand er is veel te veel moeten. De rust kan je niet meer integreren in je dagelijks leven. 
Ik help jou om weer vat te hebben op het voelen wat het met je doet wanneer je weer de rust en de ontspanning kan ervaren, wat het je brengt in eventuele pijn klachten door de constante spanning in je lichaam. Hoe jij je weer kan opladen wanneer je "uitgeput" bent. Met de massage geef ik het lichaam de broodnodige aandacht en verzorging van huid en spieren waar het zo naar verlangt. Je spieren kunnen weer los laten waar het zo verkrampt was.

 

Het is een boost voor je hele zijn


Hoe ziet een behandeling eruit

We starten de behandeling met wat ademhaling oefeningen
om te achterhalen van waaruit adem je is dat laag van uit de buik zit het hoger en haal je adem vanuit je middenrif of adem je hoog vanuit de borstkast. Vooraf kan het zijn dat ik werk met klank instrumenten.

We maken een bodyscan
Hoe voelt het daar als je met je aandacht je lichaam afgaat. we spannen aan en we laten los voel je het verschil?

Kleuren visualisatie het opladen van je energiecentrale de chakra's.

We sluiten af met een massage op de rugzijde en benen klik hier door voor meer over ontspanning massage

 

Het is een combinatie van Mindfulness - Rationele  Emotieve Training & Energetisch Coachen
Het is een andere kijk op het leven jou leven en je gedachtes >  in het hier en nu Zijn  
door ademhaling bewustwording opladen en oefeningen met spier relaxatie ( aanspannen & ontspannen ) Met als kers op de taart een heerlijke massage.

klachten gaan niet 100% over maar je kan er voor 50% beter mee dealen.  Niet alles is 100% te genezen, wij gaan voor een beter leven.

Duur & kosten

De behandeling duurt ongeveer 1u en 45 min voor de prijs van 85,- euro

Ondersteuning voor thuis

 

Thuis en hoe nu wanneer je de oefeningen ook thuis toepast maar je het idee hebt dat het je nog niet verder brengt kunnen de balansstenen jou daarin ondersteunen.
Wat de balanssteen doet kan je lezen in het stukje Balans coaching

0496