Coachpraktijk-Vlinders         Naturel Healing &  Wellness                                            

creatieve energetische coaching & massage praktijk

 

 

 

 

Hartelijk welkom bij coachpraktijk-vlinders te IJsselstein.

Jou creatieve energetische coach, samen met energetische healing sta ik voor jou klaar bij al jou hulpvragen.

Bij mij kan je terecht wanneer je kampt met klachten of problemen, niet lekker in je vel zit of gewoon meer positieve energie wilt. Met mijn intuïtieve creatieve werkwijze help ik jou je eigen pad te bewandelen.

Mijn specialisme ligt in creatieve coaching en energetische healing. Hierbij kunnen we denken aan massage reiki en Soundhealing zoals klankschalen. Creatief coachen in de breedste zin van het woord, laat je handen vertellen waar wij met woorden niet bij kunnen komen. maar ook creatief denken/ handelen bij energetische healing. Waardoor jou behandeling krachtiger wordt.
De coaching begint altijd met een eerste intake d.m.v. het kleuren schema die door de cliënt intuïtief wordt ingekleurd. We starten dus meteen met coachen geen ingewikkelde vragen maar meteen to the point. Vanuit dit schema gaan we kijken waar en welke behandeling sluitend is op de hulpvraag en de wensen. Dit kan zijn creatieve coaching met een combinatie van Reiki energetische massage Soundhealing balanscoaching.  We luisteren  naar uw wensen en zullen daar een passend traject op afstemmen, zo kunnen we dus ook voor alleen healing gaan. Wat ook heel goed samen gaat met regulieren hulpvormen die u al gestart bent of in de planning staat.

Een behandeling is ten alle tijden gericht op alleen jou en jou situatie, iedereen is anders en vraagt ook om een andere benadering c.q. behandeling. Samen sporen we blokkades en vraagstukken op, belopen we jou pad en maken we een plan op maat naar jou behoefte.
Vaak hebben we maar een paar sessies nodig om de verandering in te zetten van negatief naar positief. Hoe lang een traject precies duurt is persoonsafhankelijk en hoe snel het lichaam het oppakt. We kunnen een richtlijn aan houden van min. 5 max 10 sessies daarna passen we het behandelplan aan waar dan behoefte aan is of wat nog nodig is.

 

Vraag gerust meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking door contact op te nemen met ons.

via telefoon 06-27363812 of via mail info@coachpraktijk-vlinders.nl

          Warme kleurrijke groet Marlon Schalkwijk

 


KvK nummer; 61403652 - Update; 14-10-2018

 

 

 

9648