Coachpraktijk-Vlinders                     

 Creatieve  Coaching & Healing Sessies

Naar een Coach

Vindt jouw zoon of dochter ook vaak iets zo spannen? Voelt hij of zij zich wel eens verdrietig? Of wordt je kind juist vaak heel erg boos? Als kindercoach kan ik daarbij helpen. Een kindercoach  helpt kinderen en ouders uit IJsselstein en omgeving Bij coachpraktijk - vlinders kijken we naar wat past voor kind en ouders.
Want als ouder kan je een heel machteloos gevoel hebben als je kind niet goed in zijn/haar vel zit en je niet goed weet hoe te helpen. Wat ook zijn weerslag heeft op je eigen welzijn. Ik ben er dus niet alleen voor het kind maar ook voor U als ouder, Ik geef u graag advies handvaten om aan uw eigen disbalans te werken wanneer t goed gaat met u dan kan u ook voor 100% inzetten om Uw kind verder te helpen

 

Wat doe je bij een coach?

We gaan lekker creatief bezig zijn dat kan van alles zijn knippen plakken tekenen schilderen boetseren Houd je daar ook zo van? Dan maken we samen een mooi werkstukje of tekening  om uit te zoeken wat er speelt. Vind je het lastig om te zeggen wat er is? Dan lezen we boekjes of praten met Vivian of kleine Jan. Zij helpen je om je verhaal te kunnen vertellen. Samen gaan wij op pad om uit te zoeken wat er in jouw leven speelt, zodat we uit kunnen vinden waarom je niet lekker in je vel zit, maar ook wat jij al heel goed kan. Alles wat wij uitvinden gebruiken we om samen te leren hoe jij zelf je problemen op kunt lossen. Op deze manier kan de kindercoach en alle kinderen helpen, omdat we altijd samen zoeken naar een oplossing die past bij jou.  

Informatie en therapie voor ouders

Als ouder zijnde is niets vervelender dan je kind te zien worstelen met problemen. Toch is het niet gek en horen deze gevoelens er in zekere mate bij. Ik kom jou dan ook te hulp wanneer het lastig wordt, met specialistische kennis en veel ervaring. Kan ik ook veel voor U betekenen waar komen deze gevoelens vandaan? Wat heeft er mee te maken dat nu U ook uit evenwicht bent gebracht?  In de behandeling met het kind zal ik regelmatig contact hebben met de ouders, zodat jullie weten hoe het gaat, wat er al bereikt is en hoe lang de behandeling nog moet voortduren. Natuurlijk geef ik ook praktische tips mee, zodat het ook thuis eenvoudiger wordt om samen tot oplossingen te komen wanneer jouw kind tegen problemen aanloopt. Op deze manier helpt de therapeut of kindercoach allen op een fijne manier te kunnen functioneren, van creatieve coaching of massage voor het kind tot coaching & massages  voor volwassenen.  

Meer weten over mijn mogelijkheden?

Ik vind het van groot belang dat iedereen zich zo prettig mogelijk voelt en ik dus ook als  kindercoach  kan ondersteunen in het vinden van balans tussen lichaam en geest. Wil je meer weten over hoe ik als kindercoach  helpt?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben eenvoudig te bereiken via info@coachpraktijk-vlinders.nl, het contactformulier dat je op de website vindt of door te bellen naar 06-27363812.

In het contact sta ik open voor alle vragen die jij hebt en zal ik dan ook zo goed mogelijk deze vragen proberen te beantwoorden zodat jouw verwachtingen van mijn praktijk helder zijn. 

Gelijk een kennismaking afspreken!

Dat kan ook via onlineboeken

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info